zaterdag, augustus 20, 2005

 

Ons kleine broertje

Aan het hele rijtje bezoeken vanuit Nederland van deze zomer is afgerond met het bezoek van Allard. Er staan nu alleen nog trouwerijen op het programma.

Maar eerst nog even een verslag over dit laatste bezoek van Allard. We hebben een paar uitstapjes gemaakt. Op zaterdag zouden we naar Tryfan gaan om die te beklimmen, maar onder aan de berg regende het zo gigantisch dat we besloten om het niet te doen. We zijn uiteindelijk geen ervaren bergbeklimmers en leek het ons beter een andere route te lopen, die wat meer begaanbaar zou zijn. We reden snel door naar de andere kant van de berg, zo stonden we weer onderaan Snowdon. Wie ons blog regelmatig leest zal denken 'alweer Snowdon?'. Ja, maar nu vanaf de andere kant.
Hier regent het gelukkig niet.
Door de vele regen zijn er ontzettend veel watervallen in deze vallei te zien.


De top bereikt, veel konden we helaas niet zien.

Toch breekt de zon nog door.













Maandags hebben Allard en Annewieke een fietstocht gemaakt langs het kanaal. Onderweg hebben we een slang en een ijsvogel gezien, dat vonden we best bijzonder.
Allard wil wel eens in het echt zien waar wij het altijd over hebben, daarom gaan we op dinsdag naar de Roaches. Omdat we (=Allard en Annewieke, want Elbert is in NL) met de bus moeten, hebben we besloten om de bus van 7.10 te nemen. Zo hoeven we ons in de middag niet te haasten om op tijd de bus terug te nemen.
Allard heeft nog wel eens een uitdaging nodig.
Boven op de Roaches is het nu nog mistig.
Soms lijken ze te zeggen:'moet je hier nou echt langs?'


De Heide staat nu volop in bloei.



Comments: Een reactie posten

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?