dinsdag, juni 28, 2005

 

een heerlijk studenten bezoek

Zo de kop is eraf, de eerste bezoekers zijn geweest.
Zaterdag hebben we gewandeld. Elbert dacht te weten waar hij zijn moest dus kregen we de toeristische route. Daardoor kwamen we helemaal aan de andere kant van het Peak District. Uiteraard kon dat de pret niet minderen, want zo konden we nog meer genieten van het mooie platteland dat daar te vinden is. Bovendien is het toch laat donker dus we hadden de tijd.
We hadden gekozen voor de Dark Peak Area van het Peak District.


Door de donkere stenen en de 'peat' kleurt het water donker.


Nu is het nog wel makkelijk om over te steken...


Af en toe een pauze nemen, de jongens moeten natuurlijk een leuk plekje uitzoeken.


Soms moeten de sterke mannen even een handje helpen.


Boven op de berg (497m) dat was een lekkere klim, met spoorzoeken en al, want de paden zijn niet altijd gemakkelijk te vinden. Als je hier op de grond springt voel je de de aarde onder je trillen.


We moeten wel doorlopen, want de vliegjes zijn niet zo heel erg plezierig.


Onderweg moeten we even stoppen, want ook de bestuurder wilde utigebreid kunnen genieten van deze prachtige zonsondergang.


Het resultaat van die irritante vliegjes. Ondanks een vest zijn beide schouders flink toegetakeld. Daar heeft Annewieke dus nog een hele week plezier van...









De zondag lekker rustig aangedaan, nog even in de tuin gezeten. We hebben absoluut niet burgelijk gedaan, want we aten elke keer pas na 10 uur 's avonds (we hebben namelijk besloten dat als je burgelijk bent je niet zo laat eet). En dan nu terug naar het burgerlijk bestaan.

dinsdag, juni 21, 2005

 

tijd niets gedaan....

oef!
Wat hebben we al een tijd niets aan deze site gedaan. Het mag dan wel weer eens gebeuren, want we hebben heus niet stil gezeten in het afgelopen 3/4 jaar.
Even een korte samenvatting: we hebben af en toe bezoek gehad, zelf zijn we een aantal keren in Nederland geweest. Binnen de kerk zijn er genoeg uitstapjes of een gezellige avond.

Al een aantal maanden zijn we druk bezig om ervoor te zorgen dat we dit jaar uit eigen tuin kunnen eten. Ons huis is dan ook een waar tuincentrum geweest. In de woonkamer stonden lieve kleine plantjes van de wortel naast de monsters van pompoenen groot te worden. Nu is het meeste uitgeplant en kunnen we het huis weer opruimen.
Dat is ook hard nodig, want het hoogseizoen komt er aan! Vanaf komend weekend hebben we nog maar enkele dagen rust. We hebben alles in goede banen kunnen leiden zodat er geen dubbelboekingen zijn gedaan. Misschien lijkt dat wel zo in Augustus, maar daar is bewust voor gekozen.
De komende maanden zullen wij ons hopelijk goed kunnen vermaken:

24-27 juni.....Bezoek Hijmen en Jantien
1-3 juli...........Trouwerij in Haddington met twee nachtjes op een camping
7-14 juli.........Bezoek Herman en Marja
21juli-2 aug...Bezoek papa en mama Baas
11-18 aug......Bezoek Allard
15-19 aug......Elbert op congres in NL (Hoeve)
18-23 aug......Weekend in NL
29-30 aug......Elbert congres in BE (Leuven)
2 sept............Trouwerij in Londen
9 sept............Trouwerij in Eindhoven

We kijken uit naar al het bezoek dat naar ons nederige huisje komt. We hopen op mooie dagen, dat geldt zowel voor het weer als voor het samenzijn.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?